Cimiao kissanruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
Cibau täydellistä ja tasapainoitettua ravitsemusta
 
 
 
 
   

Cimiao ei sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä, sinimailasta tai soijapapua - ja siksi se sopii hyvin myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille kissoille


Cimiao Senior - kana-täysravinto iäkkäille kissoille


Täydellistä kananlihapohjaista täysravintoa iäkkäille kissoille
Cimiao Senior on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa yli 10-vuotiaille kissoille. Cimiao Senior sisältää runsaasti glukosamiinia, kondroitiinia ja omega-3 rasvahappoja ylläpitämään ikääntyvän kissan nivelien hyvää terveyttä. Cimiao Senior on erittäin sulavaa, sisältäen runsaasti tärkeitä ravintoaineita, välttämättömiä aminohappoja ja rasvahappoja vahvistamaan kissan luonnollista vastustuskykyä. Sen ainutlaatuinen koostumus, oligosakkaridit, kuivahiiva, kasvikuidut ja kasviöljyt edistävät suoliston hyvää toimivuutta ja vähentävät karvapallojen esiintymistä. Alhaisemmat määrät fosforia ja natriumia yhdessä antioksidanttien kanssa tukevat munuaisten toimintaa ja vähentävät vapaiden radikaalien vaikutusta solujen ikääntymiseen Cimiao Senior ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa. Ruokintaohje, katso pakkauksen ruokintataulukkoa. Huomaa, että ruokintamäärät ovat suositellut päivittäiset ruokintamäärät grammoina ja niitä on muutettava sopimaan sinun kissasi tarpeisiin. Pidä aina raikasta juomavettä kissasi saatavilla. Säännölliset eläinlääkäritarkastukset ovat suositeltavia.
VALMISTUSAINEET:

Kuivattu kananliha, maissi, eläinrasva, maissigluteeni, pellavansiemen, kuivattu kala, riisi, eläinvalkuaisuute, kuivattu kananmuna, kasviöljy, kasvikuidut, juurikaskuitu, kalaöljy, kuivahiiva, FOS (frukto-oligosakkaridit), kasviuute, kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsulfaatti, tauriini, DL-metioniini, L-lysiini, glukosamiini, kondroitiini sulfaatti, L-karnatiini, natriumfosfaatti, sinkkioksidi, sinkkisulfaatti, kuparioksidi, ferrosulfaatti, ferrokarbonaatti, mangaanisulfaatti, kalsiumjodaatti, kobolttikarbonaatti, natriumseleniitti, luteiini, betakarotiini, vitamiinit (koliini, vitamiini A, vitamiini D3, vitamiini E, vitamiini C, vitamiini PP, pantoteenihappo, vitamiini B2, vitamiini B6, vitamiini B1, vitamiini K3, vitamiini H, foolihappo, vitamiini B12).

LISÄRAVINTEET PER KG ANALYYSI:

Vitamiini A: 16.000 IU
Vitamiini D3: 1.500 IU
Vitamiini E (alfa-tokoferoli 91%): 600 mg
Kupari (kuparioksidi): 16 mg.


 

Kosteus
Valkuaisaineet
Öljyt ja rasvat
Kuidut
Tuhka
Kalsium
Fosfori
Magnesium
Tauriini
Karnatiini

8,00 %
27,00 %
22,00 %
2,20 %
6,20 %
0,80 %
0,60 %
0,07 %
2400 mg/kg
300 mg/kg

 
 

      Cimiao täysravinnot:

        Adult Cat Chicken
        Adult Cat Fish
        Adult Cat Delicious
        Adult Cat Hairball

        Matisse Kitten

        Cat Senior

        Cat Light

        Cimiao hinnasto


        N&D (täysin viljaton)


        Matisse (kasvattajasäkit)


 
 

Copyright ©2009 Best Premiums. All rights reserved.