Cimiao kissanruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
Cibau täydellistä ja tasapainoitettua ravitsemusta
 
 
 
 
   

Cimiao ei sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä, sinimailasta tai soijapapua - ja siksi se sopii hyvin myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille kissoille


Cimiao Hairball - täysravinto vähentämään karvapallojen esiintymistä


Täydellistä ja tasapainoitettua kananlihapohjaista täysravintoa kissoille
Cimiao Hairball on kehitetty erityisesti vähentämään karvapallojen esiintymistä sen erityisen koostumuksen avulla. Psyllium, jossa on runsaasti hyödyllisiä kuituja, edistää karvapallojen kulkeutumista luonnollisesti suolistosta jätöksiin, vähentäen niiden esiintymistä suolistossa ja siten vähentäen karvapallojen oksentelua. Lisäksi, vitamiinit ja välttämättömät rasvahapot ylläpitävät kaunista ja kiiltävää turkkia. Cimiao Hairball ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa. Ruokintaohje, katso pakkauksen ruokintataulukkoa. Huomaa, että ruokintamäärät ovat suositellut päivittäiset ruokintamäärät grammoina ja niitä on muutettava sopimaan sinun kissasi tarpeisiin. Pidä aina raikasta juomavettä kissasi saatavilla. Säännölliset eläinlääkäritarkastukset ovat suositeltavia.
VALMISTUSAINEET:

Kuivattu kananliha, maissi, kasviskuidut, eläinrasva, maissigluteeni, kuivattu kala, riisi, pellavansiemen, juurikaskuitu, eläinvalkuaisuute, kuivattu kananmuna, kalaöljy, kasviöljy, psylliumsiemen, FOS (frukto-oligosakkaridit), kuivahiiva, kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsulfaatti, tauriini, DL-metioniini, L-lysiini, L-karnatiini, natriumfosfaatti, sinkkioksidi, sinkkisulfaatti, kuparioksidi, ferrosulfaatti, ferrokarbonaatti, mangaanisulfaatti, kalsiumjodaatti, kobolttikarbonaatti, natriumseleniitti, luteiini, betakarotiini, vitamiinit (koliini, vitamiini A, vitamiini D3, vitamiini E, vitamiini C, vitamiini PP, pantoteenihappo, vitamiini B2, vitamiini B6, vitamiini B1, vitamiini K3, vitamiini H, foolihappo, vitamiini B12).

LISÄRAVINTEET PER KG ANALYYSI:

Vitamiini A: 18.000 IU
Vitamiini D3: 900 IU
Vitamiini E (alfa-tokoferoli 91%): 600 mg
Kupari (kuparioksidi): 18 mg.


 

Kosteus
Valkuaisaineet
Öljyt ja rasvat
Kuidut
Tuhka
Kalsium
Fosfori
Magnesium
Tauriini

8,00 %
34,00 %
15,00 %
8,00 %
7,00 %
1,10 %
0,90 %
0,07 %
2300 mg/kg


 
 

      Cimiao täysravinnot:

        Adult Cat Chicken
        Adult Cat Fish
        Adult Cat Delicious
        Adult Cat Hairball

        Matisse Kitten

        Cat Senior

        Cat Light


        Cimiao hinnasto


        N&D (täysin viljaton)


        Matisse (kasvattajasäkit)


 
 

Copyright ©2014 Best Premiums. All rights reserved.