Cimiao kissanruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
Cibau täydellistä ja tasapainoitettua ravitsemusta
 
 
 
 
   

Cimiao ei sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä, sinimailasta tai soijapapua - ja siksi se sopii hyvin myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille kissoille


Cimiao Light - kevyt-täysravinto ylipainoisille ja vähemmän liikkuville kissoille


Täydellistä kevyt-täysravintoa aikuisille kissoille, joilla on taipumusta ylipainoon
Cimiao Light on täydellistä ja tasapainoitettua kevyt-täysravintoa välttämään ylipainoisuutta ja ylläpitämään kissan tavoitepainoa. Sen ainutlaatuinen koostumus tyydyttää kissan ruokahalun ja vähentää syödyn ruoan energiamäärää. Cimiao Light sisältää runsaasti karnatiiniä, joka auttaa kissaa polttamaan rasvat tehokkaasti energiaksi ja auttaa ylläpitämään kissan lihaksistoa. Sen alhaisemmat määrät tärkkelystä ja sokereita soveltuvat hyvin kissoille, joilla on tavallista korkeampi riski sairastua sokeritautiin. Runsaasti hyödyllisiä kuituja psylliumista, edistämään suoliston hyvää toimivuutta ja vähentämään karvapallojen esiintymistä. Cimiao Light ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään sen ihanteellista painoa. Ruokintaohje, katso pakkauksen ruokintataulukkoa. Huomaa, että ruokintamäärät ovat suositellut päivittäiset ruokintamäärät grammoina ja niitä on muutettava sopimaan sinun kissasi tarpeisiin. Pidä aina raikasta juomavettä kissasi saatavilla. Säännölliset eläinlääkäritarkastukset ovat suositeltavia.
VALMISTUSAINEET:

Kuivattu kananliha, maissi, kasvikuidut, maissigluteeni, eläinrasva, pellavansiemen, kuivattu kala, riisi, eläinvalkuaisuute, kuivattu kala, riisi, juurikaskuitu, kuivattu kananmuna, kalaöljy, kasviöljy, psylliumsiemen, FOS (frukto-oligosakkaridit), kuivahiiva, kuivahiiva –uute, kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsulfaatti, tauriini, DL-metioniini, L-lysiini, glukosamiini, kondroitiini sulfaatti, L-karnatiini, natriumfosfaatti, sinkkioksidi, sinkkisulfaatti, kuparioksidi, ferrosulfaatti, ferrokarbonaatti, mangaanisulfaatti, kalsiumjodaatti, kobolttikarbonaatti, natriumseleniitti, luteiini, betakarotiini, vitamiinit (koliini, vitamiini A, vitamiini D3, vitamiini E, vitamiini C, vitamiini PP, pantoteenihappo, vitamiini B2, vitamiini B6, vitamiini B1, vitamiini K3, vitamiini H, foolihappo, vitamiini B12).

LISÄRAVINTEET PER KG ANALYYSI:

Vitamiini A: 22.000 IU
Vitamiini D3: 1.500 IU
Vitamiini E (alfa-tokoferoli 91%): 600 mg
Kupari (kuparioksidi): 16 mg.


 

Kosteus
Valkuaisaineet
Öljyt ja rasvat
Kuidut
Tuhka
Kalsium
Fosfori
Magnesium
Tauriini
Karnatiini
Glukosamiini
Kondroitiini

8,00 %
40,00 %
10,00 %
7,90 %
7,10 %
1,10 %
0,90 %
0,07 %
2600 mg/kg
300 mg/kg
500 mg/kg
500 mg/kg

 
 

      Cimiao täysravinnot:

        Adult Cat Chicken
        Adult Cat Fish
        Adult Cat Delicious
        Adult Cat Hairball

        Matisse Kitten

        Cat Senior

        Cat Light

        Cimiao hinnasto


        N&D (täysin viljaton)


        Matisse (kasvattajasäkit)


 
 

Copyright ©2014 Best Premiums. All rights reserved.