Cimiao kissanruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
Cibau täydellistä ja tasapainoitettua ravitsemusta
 
 
 
 
   

Cimiao ei sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä, sinimailasta tai soijapapua - ja siksi se sopii hyvin myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille kissoille


Cimiao Fish - kala-täysravinto aikuisille kissoille


Täydellistä ja tasapainoitettua kalapohjaista täysravintoa kissoille
Cimiao Fish on täydellistä ja tasapainoitettua kala-täysravintoa aikuisille kissoille. Se on valmistettu vain ehdottomasti parhaista raaka-aineista mahdollistamaan terveellisen ja tasapainoisen ravitsemuksen. Kalaa, riisiä, maissia, kanaa ja kananmunaa, jotka takaavat oikean energiamäärän ja valkuaisaineet, sekä lisäksi hyvän sulavuuden. Se sisältää myös runsaasti hyödyllisiä kuituja, ylläpitää virtsateiden hyvää toimivuutta ja vähentää karvapallojen esiintymistä. Cimiao Fish ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa. Ruokintaohje, katso pakkauksen ruokintataulukkoa. Huomaa, että ruokintamäärät ovat suositellut päivittäiset ruokintamäärät grammoina ja niitä on muutettava sopimaan sinun kissasi tarpeisiin. Pidä aina raikasta juomavettä kissasi saatavilla. Säännölliset eläinlääkäritarkastukset ovat suositeltavia.
VALMISTUSAINEET:

Kuivattu kala (luonnosta pyydystettyä silliä), riisi, maissi, kuivattu kananliha, eläinrasva, maissigluteeni, pellavansiemen, eläinvalkuaisuute, kasvikuidut, juurikaskuitu, kuivattu kananmuna, kalaöljy, kasviöljy, kuivahiiva, kuivahiiva-uute, FOS (frukto-oligosakkaridit), kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsulfaatti, DL-metioniini, L-lysiini, tauriini, natriumfosfaatti, sinkkioksidi, sinkkisulfaatti, kuparioksidi, ferrosulfaatti, ferrokarbonaatti, mangaanisulfaatti, kalsiumjodaatti, kobolttikarbonaatti, natriumseleniitti, luteiini, betakarotiini, vitamiinit (koliini, vitamiini A, vitamiini D3, vitamiini E, vitamiini C, vitamiini PP, pantoteenihappo, vitamiini B2, vitamiini B6, vitamiini B1, vitamiini K3, vitamiini H, foolihappo, vitamiini B12).

LISÄRAVINTEET PER KG ANALYYSI:

Vitamiini A: 18.000 IU
Vitamiini D3: 1.200 IU
Vitamiini E (alfa-tokoferoli 91%): 600 mg
Kupari (kuparioksidi): 16 mg.


 

Kosteus
Valkuaisaineet
Öljyt ja rasvat
Kuidut
Tuhka
Kalsium
Fosfori
Magnesium
Tauriini

8,00 %
32,00 %
15,00 %
3,40 %
7,00 %
1,10 %
0,90 %
0,08 %
2200 mg/kg


 
 

      Cimiao täysravinnot:

        Adult Cat Chicken
        Adult Cat Fish
        Adult Cat Delicious
        Adult Cat Hairball

        Matisse Kitten

        Cat Senior

        Cat Light

        Cimiao hinnasto


        N&D (täysin viljaton)


        Matisse (kasvattajasäkit)


 
 

Copyright ©2014 Best Premiums. All rights reserved.