ANF kissanruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
ANF - No wheat - No corn
 
 
No wheat - No corn
 
 
 
 
 
 

 
 

ANF Adult TamiAmi - korkealaatuinen kananlihapohjainen kissan täysravinto, joka sisältää eläinvalkuaislähteinä myös kananmunaa ja kalaa. Se ei sisällä halpoja kasvivalkuaisia, kuten gluteeneja tai valkuaista palkokasveista, koska lihansyöjänä kissa ei niitä pysty hyvin hyödyntämään, eivätkä kissat saa niillä tyydytettyä niiden erittäin vaativaa valkuaisainetarvettaan. Se on valmistettu erittäin kehittyneellä valmistusteknii-kalla, varmistamaan kissalle ehdottomasti parasta täysravintoa, edistämään ja ylläpitämään kissan hyvää terveyttä. Se onkin erittäin maistuvaa lihapohjaista täysravintoa täyttäen kissan kaikki vaativat ravintotarpeet täydellisesti. Se sisältää runsaasti arvokkaita välttämättömiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja korkealaatuisesta kananrasvasta ja kalaöljystä. Erittäin sulavana täysravintona kissan jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten myös helposti pois korjattavissa. Lisäksi, sen sisältämä luonnollinen kasvisuute vähentää jätöshajuja.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisenä eli pääraaka-aineena on kuivattu kananliha (40 %). Kuivattu kananliha vastaa 3-5 kertaista määrää tuorelihaa, joka on erittäin vesipitoista ja se vesi poistuu kuivaravinnon valmistusprosessissa, jolloin jäljelle jää vain murto-osa sen alkuperäisestä määrästä. ANF Adult TamiAmi on aidosti lihapohjainen täysravinto, eikä se sisällä vehnää, maissia, kasvivalkuaistiivisteitä, eikä palkokasveja, kuten hernettä, sinimailasta, linssiä tai soijapapua, jotka ovat sulavuudeltaan huonoja.

ANF - No Wheat - No Corn
         
Nyt parannetut koostumukset - ei vehnää,
ei maissia, eikä palkokasveja !       
 
 
100 % maku- ja tyytyväisyystakuu

ANF:n ainutlaatuinen pakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina kissasi ruokakupille asti. Kissasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden kissallesi.

Takaamme sen maistuvuuden - 100 % maku- ja tyytyväisyystakuu ! 

Ruokintataulukko (päivittäiseen ruokintaan):
 
 
Kissanpaino
Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.
 
 
 
  1 - 3 kg.
21 - 42 g. 0,4 - 1,0 dl. / pv.
  3 - 6 kg.
42 - 77 g.  1,0 - 1,8 dl. / pv.
  6 - 9 kg.
77 - 112 g. 1,8 - 2,6 dl. / pv.
 
 
 
ANF TamiAmi Cat Adult kissan täysravinto

Analyysitakuu:
Raakavalkuainen
32,00
 %
Raakarasva
20,00
 %
Raakakuitu
3,50
 %
Kosteus
10,00
 %
Hehkutusjäännös (tuhka)
10,00
 %
Kalsium (Ca)
1,10
 %
Fosfori (P)
0,90
 %
Kupari (Cu)
8,00
 mg/kg
Vitamiini A
22.917  ky/kg Vitamiini D 1.833  ky/kg
Vitamiini E
80  ky/kg Vitamiini C 50,00  mg/kg
Tauriini
0,14  % Magnesium (Mg) 0,08  %
 
Valmistusaineet:
Kuivattu kananliha(40 %), täysjyväriisi, kananrasva (antioksidantit luonnolliset tokoferolit ja C-vitamiinipalmitaatti), kaura, juurisikuri, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, kananmaksauute, lesitiini, kalaöljy, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, DL-metioniini, kuivahiiva, koliinikloridi, tauriini, sinkkisulfaatti, Yucca schidigera -kasviuute, ferrosulfaatti (raudan lähde) , vitamiini E, mangaanisulfaatti, niasiini, vitamiini B12, vitamiini A, kuparisulfaatti, natriumseleniitti (seleenin lähde), kalsiumpantotenaatti, biotiinilisäravinne, vitamiini D3, tiamiinimononitraatti (vitamiini B1), riboflaviini (vitamiini B2), pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), menadioninatriumbisulfiittikompleksi (K vitamiiinin lähde), foolihappo.
 
Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- tai säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).
 
 
 
ANF Finland                   
Puh. 09-2731241 / Fax 09-2731208   
e-mail: anf.finland        

Saatavilla lemmikkieläinliikkeistä

ANF TamiAmi Cat Adult kissan täysravinto
 
 
 
 
 
Oxygen free barrier packaging
 

Copyright ©2009 Best Premiums. All rights reserved.