ANF kissanruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
ANF - No wheat - No corn
 
 
No wheat - No corn
 
 
 
 
 
 

 
 

ANF Holistic Feline Adult - korkealaatuinen kissan holistinen täysravinto, joka sisältää myös terveyttä ylläpitäviä luontaistuotteita ja maito-happobakteereita. Se on valmistettu erittäin kehittyneellä valmistustekniikalla, varmistamaan kissallesi kokonaisvaltainen, terveyttä ylläpitävä ja sitä edistävä täysravinto. Se on erittäin maistuvaa lihapohjaista täysravintoa täyttäen kissan vaativat ravintotarpeet täydellisesti. Se sisältää runsaasti luonnollista glukosamiinia, kondroitiinia ja MSM-rikkiaminohappoa ylläpitämään kissan nivelien hyvää ja kestävää terveyttä. Lihapohjaisena, erittäin sulavana täysravintona, myös kissan jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa. Lisäksi, sen sisältämät luonnolliset kasvisuutteet vähentävät merkittävästi jätöshajuja.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisenä eli pääraaka-aineena on kuivattu kananliha (38 %). Kuivattu kananliha vastaa 3-5 kertaista määrää tuorelihaa, joka on erittäin vesipitoista ja se vesi poistuu kuivaravinnon valmistusprosessissa, jolloin jäljelle jää valmiiseen täysravintoon vain murto-osa sen alkuperäisestä määrästä. ANF Holistic Feline on siis aidosti lihapohjainen täysravinto ja se ei sisällä vehnää, maissia, eikä sellaisia huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua. Se soveltuu erinomaisesti vaativille kissoille, ylläpitämään kissan ihanteellista terveyttä.

ANF - No Wheat - No Corn

Nyt parannetut koostumukset            

- ei vehnää, maissia,                   
hernettä, linssiä, eikä soijapapua !        
!

ANF:n ainutlaatuinen pakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina kissasi ruokakupille asti. Kissasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden kissallesi.

Takaamme sen maistuvuuden - 100 % maku- ja tyytyväisyystakuu ! 

Ruokintataulukko (päivittäiseen ruokintaan):
 
 
Kissanpaino
Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.
 
 
 
  1 - 3 kg.
20 - 50 g. 0,4 - 1,1 dl. / pv.
  3 - 6 kg.
50 - 100 g.  1,1 - 2,3 dl. / pv.
  6 - 9 kg.
100 - 150 g. 2,3 - 3,4 dl. / pv.
 
 
ANF Holistic Feline Adult

Analyysitakuu:
Raakavalkuainen
32,00
 %
Raakarasva
20,00
 %
Raakakuitu
3,00
 %
Kosteus
10,00
 %
Hehkutusjäännös (tuhka)
8,50
 %
Kalsium (Ca)
1,10
 %
Fosfori (P)
0,85
 %
Kupari (Cu)
8,00
 mg/kg
Vitamiini A
22.020  ky/kg Vitamiini D 1.762  ky/kg
Vitamiini E
80  ky/kg Vitamiini C 50,00  mg/kg
Tauriini
0,12  % Magnesium (Mg) 0,095  %
 
Valmistusaineet:
Kuivattu kananliha (38 %), täysjyväriisi (21 %), kaura (8,5 %), kananrasva (antioksidantit: luonnolliset tokoferolit ja C-vitamiinipalmitaatti), kuivattu kananmuna (7 %), kana (6 %), juurisikuri, kuivattu kala, kananmaksauute, kalaöljy, lesitiini, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, DL-metioniini, kuivattu juusto, merilevä (0,2 %), Tauriini, koliinikloridi, glukosamiini (0,05 %), MSM (metyylisulfonyylimetaani, rikkiaminohappo), kondroitiinisulfaatti, lucerne, ferrosulfaatti (raudan lähde), vitamiini E (alfa-tokopheroli), askorbyylimonofosfaatti, mangaanisulfaatti, askorbaattidihydraatti, Niasiini, Vitamiini B12, vitamiini A, kuparisulfaatti, natriumseleniitti, kalsiumpantotenaatti, biotiini, vitamiini D3, tiamiinimononitraatti (vitamiini B1), pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), menadioninatriumbisulfiittikompleksi (K vitamiini), foolihappo, probiootti; Enterococcus faecium. Valmistusmaa: Englanti.
 
Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).
 
 
 
ANF Finland                   
Puh. 09-2731241 / Fax 09-2731208   
e-mail: anf.finland        

Saatavilla lemmikkieläinliikkeistä

ANF Holistic Feline Adult
 
 
 
 
 
Oxygen free barrier packaging
 

©2009 Best Premiums. All rights reserved.